Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Coaching hjelper!

coaching glede overbevisninger tankemønstre Dec 13, 2021
Kjenner du at du står litt fast på områder i livet?
 
Trenger du en å snakke med, som kan gi deg nye perspektiv, andre innfallsvinkler, som kan hjelpe deg til å finne dine egne løsninger, ressurser og svar?
 
En samtalepartner som ikke er familie eller venner, en å snakke med som har taushetsplikt og som ikke kjenner din situasjon fra før?
 
En å sparre med som kan stille de gode spørsmålene, spørsmål som får deg til å løse opp i fastlåste tankemønstre!
 
Er det ikke rart at når bilen trenger reparasjon og bytte av deler så bestiller vi time og får det gjort. Når det gjelder nødvendig oppgradering av oss selv, så tenker vi at det får vi klare selv! Selv om det ofte betyr tankesurr, dårligere livskvalitet og mindre glede i livet?
 
Hva trenger DU i 2022? Ta deg selv på alvor og la 2022 bli det året du kommer ut av tankeprosessene og faktisk handler annerledes, når dine mål, forbedrer dine nære relasjoner og blir mer fornøyd med jobben😀!
 
Jeg vet at coaching hjelper! En god coach er god til å lytte, lytte etter strukturer, holdninger, overbevisninger, tankemønstre. En god coach stiller deg spørsmål som bringer nye perspektiv og innfallsvinkler du trenger for å finne dine egne svar og løsninger på ditt problem! 
 
Ta kontakt, så finner vi veien videre sammen!
 
 

Trenger du hjelp til å finne igjen dine superkrefter? 

Ta kontakt med meg

Bli med på min epost-liste

Skriv inn navn og epostadresse her så kommer du på min epost-liste. Jeg vil sende deg blogginnlegg og annen informasjon jeg håper du vil like. 

Jeg vil aldri gi epostadressen din til noen andre, og jeg lover å ikke spamme deg:)! Du kan når som helst melde deg av lista.