Ta kontakt for gratis bli-kjentsamtale
Ta kontakt for gratis bli-kjentsamtale

Om meg

Mitt behov for selvutvikling startet for alvor i 2014. Jeg hadde passert 40 år, og var midt i en skilsmisseprosess som var ganske vanskelig. Jeg følte med tom for energi, hadde økonomiske bekymringer og kjente at livsgleden manglet. Jeg hadde et stort ønske om å bli bedre kjent med meg selv, og få en ny start.

Jeg valgte å ta en coaching-utdannelse, og har aldri angret. 

Å lære om hvordan språket og hjernens funksjoner og mønstre henger sammen har betydd utrolig mye for meg. Jeg har fått verktøy som virker både på meg selv og i forhold til mine kunder. 

Dersom jeg hadde jeg kunnet det jeg nå vet om kommunikasjon og samspill, om hjernen og om språk før, så hadde jeg møtt mine kolleger, mine ansatte, politikere, barn og foreldre – for ikke å snakke om egne barn og mann på en annen måte tidligere i livet.

Derfor brenner jeg for å bruke denne kompetansen og den erfaringen jeg har tilegnet meg i løpet av livet for å hjelpe andre mennesker å overkomme sine begrensende troer og overbevisninger. Jeg unner mennesker å få tak i sine ressurser og bli mer kjent med seg selv. Jeg vil hjelpe deg å få det livet du ønsker deg!

 

Placeholder Image
Placeholder Image

HVEM ER JEG?

Mitt navn er Ragnhild Antonie Finden. Jeg er sertifisert NLP-coach fra Den norske coachforening, og tilbyr coaching til deg som ønsker endring i livet.

Jeg er 51 år, har tre egne voksne barn, tre voksne bonusbarn og er gift med Øyvind. Jeg har siden 2001 drevet Kausvol gardsbarnehage i Stange. Det er en fire-avdelings natur- og gardsbarnehage med ca. 70 barn og 25 ansatte. I 2014 bestemte jeg meg for å starte på utdannelsen til å bli coach, fordi jeg gjerne vil bidra til at de som ønsker endring i livet sitt skal oppnå det.

Jeg elsker utvikling og å lære nye ting. Jeg liker å sette i gang og ferdigstille store prosjekter. Liker best å jobbe med de store linjene, og kan også dykke ned i detaljer, for eksempel når det gjelder språk.

 

Powered by Kajabi