Ta kontakt for gratis bli-kjentsamtale
Ta kontakt for gratis bli-kjentsamtale

Coachingsamtaler

Føler du at du sitter fast? At du trenger hjelp til å komme videre? Ønsker du deg et enklere liv med færre bekymringer og mer glede? Har du relasjoner i livet ditt som er utfordrende? Plages du av stress og indre tankesurr?

Har du kanskje uvaner du ønsker å bli kvitt, eller nye vaner du vil innarbeide? Føler du deg som en buffer mellom personer rundt deg, er du den som gir og gir og helt glemmer å ta vare på deg selv?

Ønsker du å finne din indre treningsmotivasjon? Eller kanskje du rett og slett ønsker å finne din retning og ditt mål her i livet?

Coaching er for alle! Også for deg!

Det er viktig å være klar over at coaching er ikke det samme som terapi, men det kan ha terapeutisk og helende virkning.

 

 

Placeholder Image
Ta kontakt for en uforpliktende samtale
Placeholder Image

Hva er coaching og hva kan en coach gjøre for deg?

Min jobb er å hjelpe deg til å finne dine ressurser og dine løsninger. 

Du har selv alle de ressursene du trenger for å nå ditt mål. Du har svarene, jeg stiller spørsmålene som åpner opp for gullet som ligger i ditt indre.

I en coachingprosess er vi opptatt av å ta de stegene som gjør at ditt liv blir slik du ønsker deg framover. Det beste med fortida er jo ofte at den er faktisk er over.

Vi lever her og nå, og din framtid kan du bestemme over selv når du for alvor er den viktigste personen i ditt liv.

Et problem kan irritere som en stein i skoen. Jeg kan hjelpe deg til å få steinen ut av skoen og dermed få et bedre liv. Sammen finner vi løsning på problemer som oppleves store. Endring er mye enklere enn vi ofte tror.  

Hvilke temaer har de som ønsker coaching?

Det handler ofte om livsområder som helse, forhold, mellommenneskelige relasjoner, egenutvikling, fysisk trening, jobb, økonomi, kort sagt måloppnåelse på alle livets områder. Mennesker som føler de kommer til kort eller har begrensninger som hindrer dem i å leve et godt liv.  

Vi jobber med verdier og verdikonflikter. Vi kan endre den betydningen minner og opplevelser har, slik at de ikke formørker dagen i dag og framtida. Vi setter mål og vi når målene.

Mange kunder ønsker å bli kvitt uvaner, og innarbeide nye gode vaner. De trenger å få bedre kommunikasjon og samspill med de rundt seg.

 

Placeholder Image

Hva skjer i en coachingtime?

Coaching kan foregå ansikt til ansikt, eller via skjerm. Du ønskes velkommen, og vi snakker litt løst og fast for å bli litt kjent. Vi snakker om konfidensialitet, om at det er du som eier både utfordringene og løsningene, og at jeg bidrar med å stille spørsmålene, samt holde oss på banen.

Du forteller hva du ønsker at vi skal fokusere på og jobbe med. Jeg har en del teknikker og verktøy som vi bruker for å komme inn i utfordringene og finne løsninger og ressurser som trengs.

En god coach kommer ikke med råd basert på egne erfaringer, men bruker spørsmål og teknikker for å finne fram til dine egne ressurser, mål og ønsker.

Vi oppsummerer timen, og blir enige om hvilke tiltak du ønsker å jobbe med til neste gang vi møtes.

Hva koster det å motta coaching?

Når du tar kontakt med meg så snakker vi gjerne på telefon for å finne ut om coaching er noe for deg.

Dette er en kostnadsfritt og uforpliktende samtale som varer 15-30 minutter.

Pris for en time er kr. 900,- , og varer opp til 90 minutter.

Coaching er ingen kvikk-fix, og jeg anbefaler derfor at vi inngår avtale og plan om flere timer over et bestemt tidsrom.

Det er selvfølgelig helt opp til deg om du ønsker å gjennomføre timene.

Pakkepris og abonnement etter avtale.

Priser inkluderer mva.

Betaling skjer via faktura eller Vipps nummer 543061.

Ta kontakt for en prat!

Tenk om det kan endre livet ditt til det bedre? Endring starter ved å ta det første skrittet. Så finner vi sammen veien videre!

Nå er det min tur! Jeg ønsker endring!
Powered by Kajabi